Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile.
Produse Meniu

HAIRBUNNY® CODE Premium Vitamina pentru păr - doză de 3 lună (270 buc)

Preţ:
1.041 LEI
782 LEI
Perioada de valabilitate a reduceri:
28.11.2023 - 30.06.2024
Data așteptată pentru livrare: 30 Mai 2024
Taxă livrare: 11 LEI
Puncte de fidelitate ce pot fi obținute: 563
Rating mediu: 5 din 5 stele! (4)

FORMULĂ PREMIUM DE VITAMINĂ PĂRULUI 36 DE INGREDIENTE CHEIE CU ANAGAINTM FORMULĂ DE PROMOVARE A CREȘTERII PĂRULUI DOVDAT CLINIC, COLAGEN ȘI CONȚINUT MARE DE BIOTINĂ!

Folosind o abordare de 360 de grade a îngrijirii părului, am pregătit pentru dumneavoastră vitamina HairBunny CODE Premium pentru păr: o vitamină perfectă pentru păr, care constă din ingrediente dovedite clinic și ajută părul să crească în decurs de 28 de zile. O doză zilnică de vitamine cheie, proteine și adaptogeni acoperă toate bazele când vine vorba de sănătate în ciclul de creștere a părului. Echilibrează deficiențele nutriționale de vitamine, reglează hormonii, are un efect calmant, protejează împotriva stresului și are ca rezultat un păr mai lung, mai des și luxuriant.
*Poate fi folosit pentru toate tipurile de par.

Avantajele vitaminei HairBunny CODE Premium pentru păr:
 Principalul ingredient activ este AnaGain™, care s-a dovedit clinic că reduce căderea și rărirea părului cu 34% după doar 28 de zile(1)
 3.000 mcg de biotină susține sănătatea foliculilor de păr și creșterea părului.
 Contine 200 mg colagen de peste
 100 mg extract de bambus contine o cantitate mare de siliciu, care sustine sanatatea parului, a unghiilor si a pielii
 Ajută la menținerea ciclului de creștere a părului, țintește cauzele care împiedică creșterea părului.
 36 de complexe de vitamine și minerale de calitate premium care sunt perfecte pentru sănătatea de zi cu zi.

 Nu conține zahăr

Descriere

HairBunny CODE Vitamina premium pentru păr combină micronutrienți vizați, cum ar fi biotina, seleniul, zincul și AnagainTM susțin și mențin creșterea sănătoasă a părului.

Ingredientul miraculos este un amestec perfect 36 de vitamine și Anagain™,micronutrienți țintiți suplimentari, cele mai bune pentru creșterea și grosimea părului, HairBunny CODE Premium Hair Vitamin susține și menține foliculii de păr sănătoși pentru a revitaliza și întări părul din interior. În studiile clinice, s-a demonstrat că AnaGain™ reduce căderea părului cu 34% după 28 de zile de utilizare.(1)
*Poate fi folosit pe toate tipurile de par.

Alte ingrediente cheie includ:

 Contine aminoacizi esentiali: L-Isoleucina, L-Leucina, L-Valina, L-Arginina, L-Cisteina, L-Lizina, L-Metionina.*

 Conține Ashwaganda (Extract 6:1), care reduce stresul și îmbunătățește concentrarea.*

 Extract de coada-calului: Conține o cantitate mare de seleniu, siliciu, acid silicic, datorită cărora ingredientele nu numai că pot încetini, dar și pot opri căderea părului.*

 În HairBunny CODE Vitamina premium pentru păr al 2-lea principalul său ingredient activ este Biotina: Biotina sau vitamina B7 este cunoscută colocvial sub denumirea de „vitamina frumuseții”. Cercetările au dovedit că biotina contribuie la producerea de keratina, care este principalul element de construcție a părului și a unghiilor. Biotina contribuie la menținerea stării normale a părului. Deficiența acestuia poate duce la rărirea părului.*

Aplicație:

Luați zilnic 3 capsule de vitamine pentru păr cu mult lichid.*

*Nu depasiti 3 capsule pe zi!

Flaconul conține 90 de capsule de vitamine pentru păr, care este suficient pentru 30 de zile.

Utilizarea HairBunny CODE Premium hair vitamin este recomandată pentru cel puțin 3 luni, dar cele mai spectaculoase schimbări le poți realiza în cursul a 6 luni.

* Produsele si informatiile mentionate pe site nu sunt potrivite pentru diagnosticarea, dezvoltarea de tratamente si tratamente sau prevenirea bolilor. Rezultatele individuale pot varia. Poate avea un efect dăunător asupra activității și atenției copiilor.

Recenzii

5.00
4 de review-uri
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
| 5 din 5 stele!
Achiziționat veritabil
26.02.2024
A legjobb hajvitamin, a gumicukortól is jobb. Nálam brutális hatása van, 15cm-t nőtt a hajam 3 hónap alatt. Most veszem a következő 3 havi adagot!
| 5 din 5 stele!
Achiziționat veritabil
26.01.2024
Én még az első havi adagom végénél járok csak. Még nem vettem észre változást, viszont a környezetem igen. Nem rég az emberek elkezdték dícsérni a hajam és gyakrabban is érnek hozzá. A munkahelyemen is elkezdett szóbakerülni, hogy milyen fényes és egészségesnek látszik. Ezek alapján én örülök. Remélem egy hónap múlva már nem csak szép lesz, de kevesebbet is hullik majd.
| 5 din 5 stele!
Achiziționat veritabil
30.10.2023
Végig csináltam a 3 havi kúrát kb. 10cm nőtt a hajam. Most veszem a 2. kúrát, remélem ez a folyamat továbbra is így marad.
| 5 din 5 stele!
Achiziționat veritabil
06.08.2023
Nagyon és elégedett vagyok a termékkel, egy hónapi kúra után látványosan jobb a hajam és nőt kb 1,5 cm. Még van hátra két havi kúra utána töltök fel képet! Csak ajánlani tudom ❤️

Youtube video