Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile.
Produse Meniu

HAIR Vitamin

Lipsa nutrienților necesari pentru creșterea sănătoasă a părului cauzează căderea lui. Proteinele, vitaminele și mineralele sunt elementele de bază ale părului sănătos. Dieta drastică, dieta lipsită de vitamine și minerale, deficit de fier, aportul excesiv de sare și zahăr, deficit de iod și glanda tiroidă subactivă duc la lipsa vitaminelor A, B, Biotină. În timpul dietelelor sărace în proteine, firele de păr se subțiază și încep să cadă. Pe lângă acestea, stările de anxietate și stresul contribuie, de asemenea, în mare parte la căderea părului.

PROBLEMA 1: STILUL DE VIAȚĂ ACCELERATĂ DE AZI

Colorarea părului, mâncarea fast food delicioasă, stresul, munca și petrecerea excesivă se combină pentru a-ți face părul să-și piardă frumusețea naturală, să devină despicat și lipsit de viață, iar acest lucru afectează fericirea ta de zi cu zi.

2. Soluția: vitamina pentru păr HAIRBUNNY

Am creat pentru tine o vitamină gumată, în formă de iepuraș cu gust de fructe de pădure, care conține 15 tipuri de vitamine, pentru a-ți menține părul sănătos și frumos, de la foliculii până la vârfuri.

3. REZULTAT: PĂR LUNG, SĂNĂTOS ȘI PLIN DE VOLUM DIN NOU

Tu vei fi rezultatul! Vei avea păr frumos și strălucitor din nou, care nu se despică și va crește rapid. Este suficient un păr sănătos și frumos pentru a te face fericit și încrezător din nou?! DA…

Când poți experiența schimbarea?

Este nevoie de timp pentru ca vitaminele să fie incorporate si utilizate de organismul tău și ca efectele benefice să se arate, așa că te sfătuim să ai răbdare în primele săptămâni, dar este posibil să simți o schimbare după prima spălare a părului, datorită administrării vitaminei HairBunny.

Pentru că schimbarea vizibilă necesită timp, vă recomandăm un tratament minim de 3 luni cu vitamine HairBunny.

 

După 2 săptămâni, părul tău se va simți mai luminos, mai bogat, iar pielea ta va deveni mai hidratată și revitalizată.
După o lună, părul tău va începe să crească mai repede și starea lui se va îmbunătăți în continuare.
După 2 luni, părul tău va crește din ce în ce mai repede. Textura va fi mai bogată și mai puternică, căderea părului se va opri.
După 3 luni + starea părului tău se va stabiliza, va crește mai repede și mai sănătos, nu se va despica și căderea lui va înceta.