Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile. Accepta
Produse Meniu

MOM vitamin

Aportul potrivit zilnic de vitamine este deosebit de important în primul, al doilea și al treilea, trimestru al sarcinii. Vitamina prenatală HairBunny MOM conține cantitatea și proporțiile potrivite de ingrediente, căror administrare se recomandă încă din perioada planificarii sarcinii, până la sfârșitul alăptării. În perioada de planificare a sarcinii, este important să fiți conștienți de nevoile sporite de vitamine și minerale ale corpului dumneavoastră.

Acidul folic joacă un rol important în dezvoltarea țesuturilor materne pe tot parcursul sarcinii. Vitamina D participă în diviziunea celulară. Iodul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos. Zincul contribuie la sinteza normală a ADN-ului și joacă un rol important în menținerea fertilității și reproducerii normale. Acidul docosahexaenoic (DHA) ajută la menținerea funcției normale a creierului.

1. NU POȚI ÎNGHIȚI VITAMINA PRENATALĂ?

În primul trimestru grețurile de sarcină agravate de aportul obligatoriu de vitamine creează dificultăți pentru tine ? Noi te vom ajuta să te gândești la îngrijirea sarcinii cu plăcere .

2. SOLUȚIA: VITAMINA PRENATALĂ HAIRBUNNY MOM

Am creat pentru dvs. o vitamină prenatală în formă de iepurași, cu aromă de portocale. Nu este o vitamină pentru păr care se poate administra și în timpul sarcinii sau alăptării, dar fidel mărcii HairBunny, ne-am gândit și la păr. Vitamina gumată prenatală HairBunny MOM Prenatal vine cu un conținut ridicat de acid folic, care este acum mai important ca niciodată.Un complex special de vitamine și minerale pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă a copilului.

3. REZULTAT : O MAMĂ FERICITĂ, UN BEBELUȘ FERICIT

De acum vei gândi diferit la îngrijirea sarcinii. Nu a fost niciodată atât de ușor să fii mămică ca acum, datorită vitaminei prenatale HairBunny MOM. Vitamina prenatală HairBunny MOM ajută la dezvoltarea sănătoasă a fătului și dă energie mamei obosite.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CORPUL TĂU ÎN TIMPUL SARCINII?

Sarcina este împărțită în trei etape, acestea se numesc trimestre. Fiecare trimestru înseamnă o serie de modificări fizice nu numai pentru tine dar și pentru bebeluș. Primul, al doilea și al treilea trimestru sunt de asemenea cruciale pentru dezvoltarea bebelușului. Deoarece bebelușul se dezvoltă mult de la o săptămână la alta, vitamina prenatală HairBunny MOM te ajută pe tot parcursul sarcinii. Primul trimestru prezintă dificultăți pentru majoritatea femeilor însărcinate cu senzațiile de greață, vărsături și oboseală în timpul zilei, simptome tipice în primele 12 săptămâni. Fătul tău se dezvoltă rapid, de la momentul din care două celule sunt unite, în 10 săptămâni se dezvoltă deja organele cele mai importante.

Al doilea trimestru este de obicei perioada „Sunt plină de energie”. Te simți bine atât din punct de vedere mental, cât și din punct de vedere fizic! Procesul de dezvoltare nu se oprește: dimensiunea fătului și va deveni mai activ. Poți simți chiar și mișcarea fătului încă din săptămâna 14. De asemenea, să nu uităm unul dintre cele mai entuziasmante momente ale sarcinii: în al doilea trimestru, vei afla că bebelușul tău este fetiță sau un băiețel.

În perioada celui de-al treilea trimestru, entuziasmul este în creștere. Al treilea trimestru este perioada pregătirii corpului pentru naștere, pentru sosirea bebelușului. În mod surprinzător, burtica ta va crește destul de mare până în al treilea trimestru. La multe mame însărcinate în perioada asta apare anemia, de aceea trebuie să acorzi atenție specială suplimentării adecvate de vitamine și minerale atât în timpul sarcinii cât și în perioada după naștere, inclusiv timpul alăptării. Rezervele de vitamine care s-au epuizat în timpul sarcinii trebuie completate, acest lucru fiind ajutat de vitamina prenatală HairBunny MOM.

 

TRIMESTRUL 1. Acidul folic joacă un rol important în dezvoltarea țesuturilor materne în timpul sarcinii. În plus, niacina, acidul pantotenic, vitamina B12, vitamina B6, vitamina C și magneziul contribuie la reducerea senzației de oboseală.
TRIMESTRUL 2. Din săptămâna a 13-a organele fătului se dezvoltă și începe o perioadă de creștere activă. Aportul de acid folic și DHA este extrem de important în această perioadă. Acidul docosahexaenoic (DHA) ajută la menținerea funcției normale a creierului.
TRIMESTRUL 3. Ultima etapă de dezvoltare a fătului durează de la săptămâna a 28-a până la naștere. În această etapă, joacă un rol important vitamina A, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C, vitamina D, acid folic, zinc, contribuind la funcționarea normală a sistemului imunitar.
ALăPTAREA Alăptarea nu numai că ajută la dezvoltarea unei legături puternice între bebeluș și mamă, dar oferă copilului nutrienții de care are nevoie pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă. Totodată o dietă variată și echilibrată după naștere este esențială.