Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile.
Produse Meniu

GUMMY Vitamina pentru păr

Cu vitamina HairBunny pentru creșterea părului, faci un pas uriaș către un păr frumos și bogat. Pentru că nici o magie din lume nu te poate face mai frumoasă și mai sexi, decât încrederea în tine!

Dacă ai încredere în tine și ai acea energie „magnetică”, vei atrage privirea oamenilor. Acest lucru te va face incredibil de atractiv. Există nenumărate studii care demonstrează acest lucru.

În cele din urmă, încrederea în sine conferă un sentiment bun în viața de zi cu zi. Dacă te simți bine, încrederea în sine se va arăta automat !

La HairBunny, credem că, dacă arăți bine, te vei simți bine și sunt foarte puține lucruri care întrec acest sentiment, cu excepția părului frumos și sănătos de care poți fi mândru în fiecare zi a săptămânii.

HairBunny este o combinație de ingrediente speciale și vitamine care te ajută să-ți îngrijești părul și să îl menții sănătos, hrănit din interior spre exterior.

În procesul creării HairBunnyam folosit ingrediente naturale și de calitate superioară, care fac ca iepurașii să aibă aroma și gustul fructelor de pădure. Pe lângă gustul lor delicat, le-am făcut eficienți și în privința creșterii și regenerării a părului!
Cel mai important feedback pentru noi este că toată lumea spune: "ACEASTA INTR-ADEVAR FUNCȚIONEAZĂ!”

Ingrediente HairBunny:

Iepurașii HairBunny conțin Vitamina A, Vitamina B3, Vitamina B5, Vitamina B6, Vitamina B12, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E, Biotină, Zinc, Iod, Colină, Acid folic și Inozitol ca vitamine și minerale active.