Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile.
Produse Meniu

LASHFACTOR ser pentru creșterea genelor

In timpul dezvoltarii serului pentru cresterea genelor HairBunny LASHFACTOR , ne-am asigurat ca toate ingredientele sa fie sanatoase si non-alergenice.Am folosit ingrediente 100% naturale si vegane care obtin rezultate spectaculoase asupra genelor.

Serul pentru creșterea genelor HairBunny LASHFACTOR oferă hidratare intensivă, hrănire profundă și restaurare. Întărește foliculii și revigorează genele, previne subțierea și mărește genele. Serul acoperă fiecare genă cu un strat protector mătăsos.

Face genele vizibil mai puternice, mai pline și mai lungi - primele efecte vizibile apar în decurs de 1 lună. Oferă-ți ce este mai bun genelor și bucură-te de rezultate uimitoare și cu aspect natural!

BaicapilTM este un ingredient premium și patentat cu efecte dovedite clinic, care ajută la stoparea căderii genelor și promovează creșterea. L-Arginina hidratează eficient genele, stimulează creșterea genelor și previne pierderea genelor.  Pantenolul (provitamina B5) învăluie genele și sigilează suprafața acestora. Ajută la îngroșarea, alungirea și regenerarea genelor.

INGREDIENTE CHEIE:

 BaicapilTM:

BaicapilTMeste un ingredient proiectat și patentat care ajută la oprirea pierderii genelor și le ajută să crească. S-a demonstrat într-un studiu clinic că Baicapil™ prelungește faza de creștere a părului/foliculilor în timp ce reduce faza de cădere, îmbunătățind eficient creșterea părului și rezultând un păr mai gros și mai plin în doar trei luni.
Utilizarea ingredientului Baicapil™ - după numai 3 luni de utilizare - s-a dovedit clinic că crește densitatea părului cu 59% și contribuie la creșterea părului cu 69%, susținând reducerea căderii părului.*
*Cercetare in vivo: implicând 61 de persoane (bărbați, femei), cu vârsta cuprinsă între 18-60 de ani, cu structură de păr mediteraneană-caucaziană, folosind 3% Baicapil™, pe un interval de 6 luni.

 Extracte de soia și germeni de grâu:

Acestea asigură regenerarea completă a genelor, hrănesc și rafinează textura genelor, precum și le hidratează. Ele favorizează creșterea genelor și previn subțierea și îmbătrânirea acestora.

 Baicalein:

Extract de rădăcină de chussó Baikal. Conține flavonoide, care s-a dovedit că întârzie îmbătrânirea și creează un strat protector microscopic pe suprafața genelor. Este cunoscut și ca filtru UV natural.

 Arginina:

Un aminoacid natural care hidratează eficient genele. Facilitează livrarea de nutrienți către foliculi. Stimulează creșterea genelor și previne căderea lor.

 Complexul Tripeptide-5:

Promovează sinteza keratinei, care este componenta principală a genelor, reparându-le și regenerându-le. Accelerează creșterea genelor, ceea ce are ca rezultat un efect bogat.

 

Comandă serul pentru creșterea genelor Hairbunny LASHFACTOR

Ser premium pentru creșterea genelor cu ingredientul de stimulare a creșterii genelor BaicapilTM dovedit clinic, Arginin și complexul Tripeptid-5, Biotină si Pantenol, care toate ajută la îngroșarea, alungirea și regenerarea genelor.

Mergeti la magazin