Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile.
Produse Meniu
Sunteţi aici: > Pagina principală >

FAQ

FAQ

Întrebări Frecvente

HairBunny este o vitamină vegană?

Da, HairBunny este 100% vegan. Folosim vitamina D2 extras din plante, în timp ce alte vitamine vegane pentru păr conțin vitamina D3 din ulei extras din pielea animalelor.

Cum acționează vitaminele din HairBunny?

Vitaminele din HairBunny oferă organismului nutrienții și vitaminele esențiale, care rezultă un păr puternic, lung și sănătos.

Cum să administrez vitaminele HairBunny pentru păr?

Mestecați 2 vitamine gumate HairBunny pentru păr în fiecare zi, astfel puteți asimila nutrienții de care are nevoie părul dvs în fiecare zi. Nu depășiți cantitatea de 2 vitamine gumate pe zi!

În cât timp voi vede rezultatul?

Deoarece schimbarea durează timp, vă recomandăm să folosiți HairBunny ca tratament timp de 3 luni. Cel mai spectaculos rezultat poate fi obținut după 6 luni de tratament. Pot exista diferențe în rezultatele experimentate de fiecare persoană.

În ce este diferit HairBunny de celelalte vitamine?

Spre deosebire de celelalte vitamine pentru păr mai ieftine, care utilizează gelatină (care este fabricată din ingrediente de origine animală), folosim pectina de înaltă calitate ca bază pentru vitaminele noastre gumate. Pectina este extrasă din fructe, deci nu contine nimic de origine animală.

Complexul nostru de vitamine conține substanțe nutritive de înaltă calitate, inclusiv 5.000 mcg de biotină, care vă hrănește părul din interior spre exterior.

Cel mai important pentru noi este să vă oferim un produs de înaltă calitate. De aceea, iepurașii gumati HairBunny sunt produse fără gluten, fără gelatină și fără soia.

Am o problemă de sănătate. În acest caz, pot lua HairBunny?

Vă recomandăm să intrebati medicul dumneavoastră înainte de a utiliza HairBunny dacă vă permite administrarea vitaminelor și decide dacă vitaminele și mineralele pe care le conține sunt acceptabile pentru dvs.

Sunt sensibil la biotină. Pot administra HairBunny?

Produsul nostru conține peste 5000 mcg de biotină. Prin urmare, nu utilizați produsul nostru dacă sunteți sensibil la Biotină.

Bărbații pot să administreze HairBunny?

Da, HairBunny se poate administra de bărbați și are efect benefic pentru toate tipurile de păr.

HairBunny poate fi administrat în timpul sarcinii sau al alăptării?

În caz de sarcină sau alăptare, cereți opinia specialistului și arătați-i ingredientele produsului nostru, pentru o decizie corectă în cazul administrării vitaminei.

De la ce vârstă pot să administrez HairBunny?

HairBunny poate fi administrat de la vârsta de 14 ani, cereți permisiunea medicului dacă doriti sa administrati vitamina sub varsta de 14 ani.

Părul se va întări peste tot pe corpul meu?

HairBunny NU are conținut de hormoni (nu conține hormoni) și nu va crește părul intens sau mai puternic pe față sau alte părți ale corpului.

Părul meu va începe să cadă din nou dacă nu mai administrez HairBunny?

Nu, părul tau nu va începe să cadă din nou dacă nu mai administrezi HairBunny.

Vitamina HairBunny este vitamină de calitate halal?

În întregime! Ingredientele folosite pentru vitaminele HairBunny pentru păr sunt de calitate Halal.

Vitamina HairBunny conține gluten?

Nu! Vitamina HairBunny este un produs care nu conține gluten!

RETURNARE ȘI Rambursare

Cum pot obține o rambursare pentru produs?

Dacă nu sunteți mulțumit de rezultatele produsului nostru, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: info@hairbunny.hu.

Vă rugăm să rețineți că în cazul produselor achiziționate în termen de 14 zile lucrătoare de la data achiziției, rambursarea se efectuează doar în cazul produselor nedeschise.

La ce adresă pot returna produsul nedeschis?

Returnați numai produsul nedeschis, deoarece vă putem rambursa doar prețul unui produs nedeschis.

Online Trading Solutions s.r.o. SK-94341 Nová Vieska 145

TRANSPORT

Unde livrați?

Livrăm vitamina HairBunny pe teritoriul UE prin serviciul de curierat GLS.