Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile. Accepta
Produse Meniu
Sunteţi aici: > Pagina principală >

FAQ

FAQ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Vitamina pentru păr HairBunny este un produs vegan?

Da, vitamina pentru păr HairBunny este 100% vegan. Noi folosim vitamină D2 provenită din plante, în timp ce alte vitamine pentru păr vegetariene utilizează vitamina D3 extrasă din uleiul secretat de pielea animalelor.

Care este efectul vitaminelor din HairBunny?

Vitaminele din HairBunny asigură principalele elemente nutritive și vitamine pentru organism, care duc la un păr rezistent și mai lung.

CUM SE ADMINISTREAZĂ VITAMINELE PENTRU PĂR HAIRBUNNY?

Mestecă zilnic 2 buc. vitamine pentru păr HairBunny în formă de bomboane gumate, pentru ca părul tău să obțină zilnic substanțele nutritive necesare. Nu depăși doza zilnică de 2 buc. vitamine pentru păr HairBunny!

În cât timp voi vedea rezultatul?

Deoarece schimbarea necesită timp, recomandăm administrarea vitaminei pentru păr HairBunny în formă de cură, pentru o perioadă de minim 3 luni. Cea mai spectaculoasă schimbare poate fi obținută printr-o cură de 6 luni. Pot exista diferențe între rezultatele obținute de persoanele care au utilizat produsul.

Prin ce diferă vitamina pentru păr HairBunny de alte branduri de vitamine pentru păr?

Spre deosebire de alte branduri de vitamie pentru păr, care folosesc gelatină (din constituenți de origine animală), noi utilizăm ca bază pectină de înaltă calitate. Pectina provinde din fructe, nefiind de origine animală.

Complexul nostru de vitamine conține nutritenți de calitate superioară, printre care 5000 mcg de biotină, care îți hrănesc părul dinspre interior spre exterior. 

Cel mai important lucru pentru noi este să îți oferim un produs de calitate superioară. De aceea, iepurașii din gumă HairBunny nu conțin gluten, gelatină și soia.

Am o problemă medicală. Pot lua vitamina pentru păr HairBunny?

Îți recomandăm ca înainte de a începe administrarea vitaminei pentru păr HairBunny să discuți cu medicul tău curant dacă poți lua aceste vitamine și dacă vitaminele și mineralele din componența acesteia sunt acceptabile în cazul tău.

Sunt sensibilă la biotină. Pot lua vitamina pentru păr HairBunny?

Produsul nostru conține o cantitate înaltă de biotină (5000 mcg). De aceea, nu folosi produsul nostru dacă ești sensibilă la biotină.

Pot lua și bărbații vitamina pentru păr HairBunny?

Da, vitamina pentru păr HairBunny poate fi luată de persoanele de ambele sexe și este potrivită pentru toate tipurile de păr.

Vitamina pentru păr HairBunny poate fi consumată de femeile însărcinate și de mamele care alăptează?

Dacă ești însărcinată sau alăptezi, cere sfatul medicului tău de specialitate și arată-i ingredientele produsului nostru, pentru ca acesta să determine dacă îl poți folosi.

De la ce vârstă pot lua vitamina pentru păr HairBunny?

Vitamina pentru păr HairBunny poate fi administrată începând de la vârsta de 14 ani. Dacă ai sub 14 ani, atunci cere sfatul medicului tău.

Părul va crește mai puternic peste tot pe corp?

Vitamina pentru păr HairBunny NU CONȚINE hormoni. De aceea, părul nu va crește mai puternic pe fața ta sau pe alte părți ale corpului.

Părul meu va începe să cadă din nou dacă nu mai iau vitamina pentru păr HairBunny?

Nu, părul tău nu va începe să cadă din nou dacă nu mai iei vitamina pentru păr HairBunny.

Vitamina pentru păr HairBunny este halal?

În totalitate! Toate ingredientele vitaminei pentru păr HairBunny sunt halal.

Vitamina pentru păr HairBunny este un produs fără gluten?

Da, vitamina pentru păr HairBunny este un produs fără gluten!